Bakgrund vecka 35

Den här veckan gick fort… så nu är semestern slut och det är dags att börja jobba igen. Förhoppningsvis är jag en aning pigg och utvilad imorn bitti när jag stämplar in på jobbet, och så är det lagom dags att börja räkna ner för julledigheten.

En del fotande har jag hunnit med under den här veckan, inte så mycket som jag planerat förstås men tillräckligt mycket för att ha fått till några bra bilder. En tur till Skänninge i tisdags visade sig vara rena lyckträffen, många bra bilder på kort tid. Resultatet finns förstås i galleriet.

Veckans bild då, Vadstenavägen genom Skänninge sedd genom regndiset uppifrån kyrkogården.

En regngrå tisdagseftermiddag i Skänninge

Regngrå tisdagseftermiddag i Skänninge (1680×1050)

Regngrå tisdagseftermiddag i Skänninge (1600×1200)

Regngrå tisdagseftermiddag i Skänninge (1280×1024)

Lämna en kommentar