Bakgrund vecka 44

Vädret verkar ha hamnat i någon slags varannan-vecka-cykel för hela denna helgen har det varit riktigt kanonväder som solsken och inte allt för blåsigt. Eftersom det var fint ute idag passade jag på att ta en tur runt golfbanan i jakt på lämpliga saker att fotografera.

Passade på att uppgradera mjukvaran i kameran idag eftersom det kommit en ny version som med rätt många förbättringar. Mest märkbart är att fördröjningen innan autofokusen börjar jobba har minska en hel del så kameran känns betydligt rappare nu.

Idag var dessutom en sådan där dag då det skulle legat ett liiite längre teleobjektiv än ett 80-200/2,8 i väskan, även om hackspettar är relativt stora fåglar så måste man ändå komma nära dem för att få bra bilder. Synd att man har blivit bortskämd med proffsoptik, det blir dyrt när man ska utöka objektivsamlingen då.

H4xx0rZ-spett eller bara vanlig hackspett?

H4xX0rz-spett eller bara vanlig hackspett? (1680×1050)

H4xX0rz-spett eller bara vanlig hackspett? (1600×1200)

H4xX0rz-spett eller bara vanlig hackspett? (1280×1024)

En kommentar till “Bakgrund vecka 44”

  1. Fredrik skriver:

    En av de bästa hittils. Tack så mycket!

Lämna en kommentar