Vecka 1 – nu börjar det

Nu har det hunnit gå tre dagar på det här året. På söndag är det tänkt att denna sida ska vara tillräckligt färdig för att den ska gå att använda och se tillräckligt bra ut för att i alla fall någon ska titta in här mer än en gång.

Tanken är att jag ska posta en ny bild här varje vecka, en bild som är tänkt att använda som bakgrundsbild, eller skrivbordsunderlägg, på datorn. Jag kommer själv att ta alla bilder, med varierande resultat förstås och bilderna ska förstås vara tagna samma vecka som jag lägger upp dem här.

Första bilden kommer här. Ett löv på julafton men det kunde lika gärna ha varit mitten av oktober.

Bakgrund vecka 1

2 kommentarer till “Vecka 1 – nu börjar det”

  1. Jonas skriver:

    Fin bild! Lycka till med bloggen, bra idé.

  2. Dinmin skriver:

    Fin bild du börja med iallafall! :-)

Lämna en kommentar