Bakgrund vecka 21

Lite nya perspektiv på tillvaron denna vecka, i lördags trillade det ner ett nytt, eller snarare begagnat, i kameraväskan. Rejäl vidvinkel är något som jag saknat länge, men nu finns det äntligen ett Sigma 10-20 i min kameraväska som jag förhoppningsvis kommer att ha nytta av och dessutom ha riktigt skoj med. Hittills har det blivit en del bilder mest på prov, för det är en hel del nya tekniker som man behöver lära sig och dessutom krävs det ett lite annorlunda tankesätt än mot vad jag är van vid. När man har såpass mycket vidvinkel som 10mm, dvs 15mm på min kamera, så inser man hur extremt brett det är egentligen är. Nån gång lär jag mig förhoppningsvis att hantera det på ett bra sätt, nu har det mest blivit slumpmässiga bilder i fulländat lyckorus som jag lyckats prestera.

Veckans bild blir faktiskt en 10mm-bild även om det inte syns så tydligt på den. Sommaren närmar sig, det börjar bli badtemperatur i vattnet och bryggan ligger fortfarande på land. Det är alltså precis som vanligt i slutet på maj.

Snart är det sommar

Snart är det sommar (1680×1050)

Snart är det sommar (1600×1200)

Snart är det sommar (1280×1024)

Lämna en kommentar