Bakgrund vecka 20

Sommaren var kort. Nu är det återigen 5-6 grader på mornarna och gråmulet väder växlat med regn. Det hindrar förstås inte att man ger sig ut och fotar men det blir lite klent med motivation när man måste ta på sig kläder och annat elände för att inte frysa allt för mycket.

Bilder blev det i alla fall, trots duggregn (vädertätad kamera ftw!) och snålblåst (vindtät jacka). Men så roligt vetefan om det var, mörkt och allmänt jävligt. Nej, det är helt enkelt roligare när solen skiner, fåglarna kvittrar och det inte blåser.

Veckans bild då, tagen bara ett par meter från huset där jag bor. Någon form av gul blomma är det, vad den heter har jag ingen som helst aning om.

Gult i grönskan

Gult i grönskan (1680×1050)

Gult i grönskan (1600×1200)

Gult i grönskan (1280×1024)

2 kommentarer till “Bakgrund vecka 20”

  1. annalynn skriver:

    härliga bilder! skön vila för ögorna.. fortsätt med det du gör!

    /ALN

  2. OSkar000 skriver:

    Självklart kommer jag att göra det :)

Lämna en kommentar