Bakgrund vecka 19

Då blev det visst sommar… lite smått otroligt om man tänker på att det bara för ett par veckor sedan var minusgrader på mornarna och frost i gräset när det var dags att cykla till jobbet. Den här helgen var det istället drygt 20 grader varmt och på gränsen till plågsamt varmt bara med shorts och t-shirt. Nu gör visserligen 10 kilo kameraryggsäck inte att det blir svalare om ryggen eller att man blir lättare och smidigare, men varmt var det verkligen på dagens fototur som bestod av en cykeltur på sisådär två mil på för mig mer eller mindre kända grusvägar. Tillslut hamnade jag i Forsaström och det var i alla fall i rätt riktning som jag hade tänkt mig, dock en bra bit längre bort än det var tänkt från början. Bilder från cykelturen finns förstås i galleriet tillsammans med de andra bilderna från idag.

Trots många bra fotomöjlighter (och bilder) från cykelturen så fick det bli en bild hemifrån igen, denna vecka är det äppleträden som blommar så bilden blir ganska lik den som var förra vecka.

Äppleträdet blommar

Äppleträdet blommar (1680×1050)

Äppleträdet blommar (1600×1200)

Äppleträdet blommar (1280×1024)

Lämna en kommentar