Bakgrund vecka 18

Äntligen en långhelg igen! Fyra dagar ledigt ihop med ganska bra väder satte verkligen fart på fotandet igen, antagligen för att det äntligen fanns tid till att ge sig ut i naturen och fota det som dök upp istället för att försöka jaga fram bra bilder på grund av för lite tid och för mycket annat att göra. Nu dröjer det ett tag till nästa långhelg men eftersom sommaren närmar sig med stormsteg så lär veckorna bli ganska lätta att uthärda, kvällsljuset brukar ju inte vara helt fel under den här tiden på året och det är dessutom ljust allt längre på kvällarna vilket gör att det faktiskt går att klämma in en fototur efter jobbet någon dag i veckan. Det förutsätter förstås att hushållsarbetet ligger i fas och att det inte finns något berg med disk som väntar hemma. Den som lever får se, målsättningen är i alla fall att komma ut en eller kanske två kvällar i veckan för lite mer bilder.

Veckans bild är ett blommande plommonträd, eller en del av det snarare. Som vanligt (…) så är det mitt gamla 200/4 som fått stå för bilden, ni får säga till när ni tröttnar på mina macro-bilder på blommor och annat krafs som är tillräckligt smått för att se bra ut på nära håll. Förslag på vad ni tycker är roligare bilder skickar ni in på lämpligt sätt, e-post, kommentarena här på bloggen, MSN, ICQ, IRC (#fototraden @ QuakeNet), brevduva (skicka den till rätt balkong bara), snigelpost eller via internposten på jobbet. Kommer ni på något annat sätt, använd det.

Bilden var det ja..

Plommonträdet blommar

Plommonträdet blommar (1680×1050)

Plommonträdet blommar (1600×1200)

Plommonträdet blommar (1280×1024)

En kommentar till “Bakgrund vecka 18”

  1. [...] försökte efterapa Oskar000s bakgrundsbild för vecka 18 som ni kan se här Inte rakt av utan få till någon lika snygg bild med ljusbakgrund, vilket dock inte gick så [...]

Lämna en kommentar