Bakgrund vecka 26

Vad ska jag hitta på att skriva här idag då? Normalt sett brukar jag försöka mig på en liten kommentar här i samband med bilderna men det känns som jag redan pratat färdigt om väder, nytillskott i kameraväskan och diverse långhelger som redan har passerat. Passade på att åka in till stan (Linköping) idag för att handla ett par saker… det uppstod dock vissa problem när jag insåg att jag var på plats två timmar innan butiken öppnade så det fick bli en fotorunda i miniformat för att åka tillbaka hem utan att ha köpt något, eller ja, det blev ett busskort i alla fall. Det innebär att jag inte längre kan skylla på att det kostar pengar att åka iväg, nu måste jag använda det för att få ut något för pengarna. Ett par turer till Norrköping är planerade under sommaren och det kan mycket väl bli någon tur åt något annat håll också, jag får se vart jag hamnar helt enkelt.

Att släpa på 10 kilo ryggsäck var ingen höjdare i värmen idag, speciellt inte när jag hade klarat mig med två objektiv… men, hade jag lämnat stora väska hemma hade jag säkerligen saknat något av de objektiven som jag inte haft med mig då. Det är väl som vanligt, är hjärnan dum får kroppen lida.

En bra bild blev det i alla fall, troligen finns det fler men de har jag inte gått igenom ännu. Första bussbilden i bakgrundsbloggen, ni som inte gillar den får hålla tillgodo med förra veckans bild :)

Vilken buss var det nu jag skulle ta?

Vilken buss var det nu jag skulle ta? (1680×1050)

Vilken buss var det nu jag skulle ta? (1600×1200)

Vilken buss var det nu jag skulle ta? (1280×1024)

Lämna en kommentar