Bakgrund vecka 29

Ibland går det inte riktigt som man hade tänkt sig när man ska ut och fota. Denna gång var det vädret som ställde till det, igen. Kameran är vädertätad, så den är inget problem. Tar jag på mig lämpliga kläder så är jag också hyfsat väderrtätad… värre är det med optiken, jag har inte ett enda objektiv som ska tåla regnväder! Trots att hela väskan är full med objektiv i prisklasserna billig till fd proffsoptik från förra millenniet så finns det inte ett enda av dem som ska tåla en regnskur. Nu är det visserligen inget stort problem, de tål en hel del ändå, men det känns fel att dra ut med ett objektiv för en halv månadslön i regnet och samtidigt veta: Såhär borde jag inte göra. Men, hittills har det ju gått bra så varför stanna inne för lite regn?

En liten tur ut i skogen fick det bli, ljuset lyste med sin frånvaro (plats för skratt) vilket gjorde det något svårfotat, någon bild kan ha blivit bra men det mesta blev oplanerat skräp i brist på inspiration och lämpliga motiv. En bra bild blev det i alla fall, med vatten upp till halva stövelskaften och ändan halvvägs nere i vattnet, så blev det en bild på förgätmigej som växte i strandkanten.

Förgätmigej i strandkanten

Förgätmigej i strandkanten (1680×1050)

Förgätmigej i strandkanten (1600×1200)

Förgätmigej i strandkanten (1280×1024)

Lämna en kommentar