Bakgrund vecka 30

Då var det dags igen… söndagskväll och sisådär 26 grader i vardagsrummet. Sommarvärmen är verkligen här nu, både på gott och ont. Visserligen är det skönt med sisådär 25 grader i vattnet och klarblå himmel. Vad som är desto sämre är att det inte går att röra sig det minsta utan att man svettas som en galning efter 2-3 minuter. Att släpa runt på en stor kameraväska är inte ens att tänka på, så den planerade fototräffen fick ställas in på grund av för fint väder.

Vad som däremot är trevligt är att sitta nere vid sjön en ljummen sommarkväll och se månen gå upp över horisonten. Veckans bild bygger lite på detta, en av de sista bilderna innan det var dags att sätta batteriet på laddning och att krypa ner i sängen. Går klockan i kameran någorlunda rätt så var det straxt innan halv tolv (halv midnatt?).

Efter soldnedgången

Efter soldnedgången (1680×1050)

Efter soldnedgången (1600×1200)

Efter soldnedgången (1280×1024)

Lämna en kommentar