Bakgrund vecka 31

Då var juli slut… Som vanligt så rinner månaderna iväg utan att man hinner tänka, det känns som om det inte va så länge sen som jag startade det här projektet, men då detta är bild nummer 31 i ordningen så är det ett ganska starkt bevis på att det är drygt ett halvår sedan jag la upp första bilden.

Sommarvärmen har på sättochvis dödat fotolusten totalt, närmare 30 grader varmt är ingen temperatur som jag trivs i. Nu mot slutet av veckan har det som tur är kommit lite regn och det är ”bara” drygt 20 grader ute så nu kan man äntligen röra på sig igen utan att smälta bort.

Veckans bild är utsikten över Bysjön sedd från templet. Mer fantasifylda motiv blir det förhoppningsvis nästa vecka :).

Solnedgång över Bysjön

Solnedgång över Bysjön (1680×1050)

Solnedgång över Bysjön (1600×1200)

Solnedgång över Bysjön (1280×1024)

Lämna en kommentar