Bakgrund vecka 32

Idag blev det en fotorunda, den första längre fotorundan på ganska lång tid. Trots lite halvkrattigt väder och inte allt för stor motivation så blev det en hel del bra bilder. Motivationen ökar en hel del när man kommer hem och inser att lite drygt en fjärdedel av bilderna trots allt är helt okej och kanske sju-åtta stycken är tillräckligt bra för att hamna i mappen för bilder som eventuellt ska skrivas ut nån gång i framtiden.

Försökte komma överens med min nyinköpta 35a idag, hittills ha jag inte riktigt vant mig vid brännvidden, eller fokusringen, men det kommer nog allt eftersom. Ett par bilder blev dock helt okej, veckans bakgrund bland annat.

Det har framkommit vissa klagomål på bilderna i bakgrundsbloggen… ”Det är för lite tåg-bilder”
Detta tänker jag göra något åt idag, ett godståg passerade Linköping när jag stod och väntade på pendeltåget till Norrköping. För den som bryr sig så är det RC2 1038 som är dragkraften i tåget.

Gods i gråväder

Gods i gråväder (1680×1050)

Gods i gråväder (1600×1200)

Gods i gråväder (1280×1024)

Lämna en kommentar