Bakgrund vecka 8

Det lilla inslaget av vinter som vi fick uppleva förra helgen försvann tämligen omgående och ersattes av rejäl blåst och sisådär 10 grader varmt. Med andra ord kan vi i princip glömma bort allt vad vinter, is och kyla innebär nu. Förhoppningsvis så blir det en tidig vår och tidig sommar istället för denna förlängda höst som vi haft som vinter.

Fotoinspiration har det varit dåligt med denna vecka, till största delen beror det nog på att vädret varit aningen nyckfullt. Lite experimenterade inomhus och en del rabattkrypande har det dock blivit. Veckans samlade bildhög finns här.

Veckans bild är ett resultat av lite rabattkrypande i vårsolen, vintergäcken blommar lite överallt här och även snödroppar och andra vårblommor har börjat titta fram.

Vintergäcken blommar

Vintergäcken blommar (1680×1050)

Vintergäcken blommar (1600×1200)

Vintergäcken blommar (1280×1024)

Lämna en kommentar