Bakgrund vecka 9

Helt plötsligt blev det mars, vasaloppet och allt vad nu månaden mars innebär. Påsken närmar sig dessutom med stormsteg, bortsett från en äggoverload och kycklingar till förbannelse så ska det bli skönt med en långhelg. Fotograferandet har gått lite si och så den senaste tiden, vädret har inte riktigt varit på min sida vilket har gjort att motivationen inte varit på topp denna vecka heller. Någon gång släpper det förhoppningsvis, lite mer vårblommor och solsken sätter nog fart både på mig och dessvärre även pollensäsongen.

Veckans bild kommer från en fullständigt oplanerad cykeltur jag tog idag, på något sätt blev det lite drygt en mil på cykeln vilket resulterade i ett tjugotal bilder samt den vanliga första-cykelturen-på-säsongen-rövvärken. Bilderna finns som vanligt i galleriet.

Gångjärn

Gångjärn och garage (1680×1050)

Gångjärn och garage (1600×1200)

Gångjärn och garage (1280×1024)

Lämna en kommentar