Bakgrund vecka 10

Vecka 10 har det hunnit bli nu och därmed ett litet jubileum genom att jag laddar upp den tionde bilden här. Sen kan man ju fråga sig lite om det är något att fira, men en liten milstolpe kan man ju anse vara avklarad när ungefär en femtedel av bilderna är klara för i år. Veckans bild är resultatet av lite rabattkrypande hemma (igen…). Nu har krokusen börjat blomma, nästan i alla fall, för det fanns inga som var helt utslagna ännu men det lär komma under veckan om det varma vädret håller i sig. Som vanligt är det mitt gamla 200/4 macro som har fått visa vad det går för, ett helt underbart gammalt objektiv som nog får räknas som min absoluta favorit just nu trots att det kanske inte är helt perfekt i alla avseenden.

Snart blommar krokusen

Snart blommar krokusen (1680×1050)

Snart blommar krokusen (1600×1200)

Snart blommar krokusen (1280×1024)

Lämna en kommentar