Bakgrund vecka 11

Rabattkrypandet fortsätter även denna vecka… Men det är ju lite av sådan säsong nu när allt kommer igång efter vintern/den förlängda hösten. Idag började jag storstilat med en fotorunda på golfbanan utan att ta en enda bild, motion blev det i alla fall. Dagens bilder blev sedan tagna i rabatterna kring huset (igen!). Nästa vecka kanske det blir lite tid över till foto, problemet är bara att de hotar med en decimeter blötsnö tills imorn och neråt 10 grader kallt i slutet på veckan. Det hade ju inte gjort något om det hade fått bli vår på riktigt nu och sommar i slutet på april.

Hursomhelst, dagens bild. Flygfäna, vad de nu heter, har börjat vakna till liv och surrar omkring bland blommorna som de brukar göra på vårkanten. Snödroppar verkade vara en favorit för veckans linslus (linsfluga?) så det var bara vänta på rätt tillfälle och ta en bild.

v11_snodroppe_450.jpg

Snödropparna blommar (1680×1050)

Snödropparna blommar (1600×1200)

Snödropparna blommar (1280×1024)

En kommentar till “Bakgrund vecka 11”

  1. Evelyn, i hemmet skriver:

    Jättefin bild! Ska kika runt lite mer här inne :)
    Ha det gott!

Lämna en kommentar