Vecka 1 – den första riktiga bilden

Idag är sista dagen på vecka 1 år 2008, en vecka som bestått av fyra dagar ledighet och tre dagar med ganska lite jobb. Nu dröjer det ett tag innan det blir en sådan vecka igen så det gäller att ta vara på helgerna fram till påsk nu. Med viss stolthet kan jag presentera årets första bild, ”änderna attackerar”. Änder kan vara rätt roliga av sig, ibland flyger de all världens väg så fort man visar sig och ibland attackerar de i flock. Nu blev de visserligen ganska besvikna när jag inte hade med mig någon mat till dem så de glodde fånigt på mig, kvackade lite och vände om igen. Bilden blev i vilket fall som helst bra, och det var huvudsaken.

Änderna attackerar!

Ladda hem bilden

En kommentar till “Vecka 1 – den första riktiga bilden”

  1. Benjamin Bergh skriver:

    Intressant idé att kombinera ”one pic a week” med distribution av egenproducerade bakgrundsbilder!

    Sköna bilder hittils också, blir nog bra det här ska du se :D

Lämna en kommentar