Bakgrund vecka 2

En vecka har gått sedan sist och därmed är det dags för en ny bild. För första gången på evigheter, eller åtminstone i år, så var det riktigt fint väder med solsken idag. Det kändes minst sagt udda att se blå himmel och att det faktiskt var ljust ute, dvs det gick att köra iso200 utan att landa på slutartider kring 1/10. Denna helg har jag för ovanlighetens skull hunnit med två fotorundor, gårdagen tillbringades i Norrköping ihop med Jerry. Bilder från den rundan hittar man här. Fler bilder från den rundan dyker upp när jag kommit överens med Photoshop ordentligt, jag uppgraderade till CS3 i fredags och skillnaden från gamla Photoshop CS som jag använde tidigare är tillräckligt stor för att förvirra mig fullständigt.

Bysjön, inloppet från Glan

Bysjön, inloppet från Glan (1680×1050)

Bysjön, inloppet från Glan (1600×1200)

Bysjön, inloppet från Glan (1280×1024)

4 kommentarer till “Bakgrund vecka 2”

 1. Jerry skriver:

  Ja det var kul med en fotorunda igår. Var ju ett tag sen sist. VI får bättre oss på den punkten hädan efter. Är i och för sig inte lätt att komma iväg när vädret är så jäkla tråkigt som det har varit nu den senaste tiden.

  Gillar bilden också, hoppas att detta väder håller i sig lite nu också. Orkar inte med det här tråkiga vädret längre!

 2. Coltrasten skriver:

  Mycket trevlig bakgrundsbild!

 3. Blomqvist skriver:

  Den pryder mitt skrivbord, men fram med nästa nu! :)

 4. OSkar000 skriver:

  Tackar för kritiken och kul att bilderna används.

  Ny bild kommer senare ikväll, jag kan avslöja såpass mycket att det blir en bild ifrån Norrköping från dagens fotorunda.

Lämna en kommentar