Bakgrund vecka 3

Tiden går fort när man har roligt, och annars också verkar det som. Hursomhelst så har även vecka 3 passerat i en rasande fart. Ytterligare en fotorunda i Norrköping har det blivit, den här gången slog vi rekord genom att vara fem personer varav fyra från #fototraden. Riktigt kul runda som dock kunde ha blivit bättre om det fina och soliga vädret som vi började med hade hållt i sig. Sen hade inte en lite lättare ryggsäck skadat, men vad ska man göra när man inte vill lämna några objektiv hemma? Man bär och lider… Någon gång kanske jag borde ställa kameraväskan på vågen och se vad det stannar på när allt är nedpackat. Risken finns dock att jag inte vågar ta med mig allt någon mer gång efter det.

Dagens bild kommer från Norrköping och föreställer ett ganska udda gångstråk utmed Strömmen. En gång i tiden ledde detta enorma rör till ett vattenkraftverk i Norrköping. Längre fram i dess karriär blev det en oljecistern och nu har det blivit en riktigt udda gångväg.

Tuben i Norrköping

Tuben i Norrköping (1680×1050)

Tuben i Norrköping (1600×1200)

Tuben i Norrköping (1280×1024)

Lämna en kommentar