Bakgrund vecka 14

Våren är äntligen här på riktigt och sviterna efter sommartidsomställningen förra helgen börjar ge med sig i form av att klockan och hjärnan numera går någorlunda lika. Hur en ynka timmes omställning kan göra att man blir mer eller mindre trött och sover illa i flera dagar har jag fortfarande inte begripit, men det är bara att vara glad att det bara är två gånger om året som man behöver stå ut med detta.

Nu efter flytten så har fotandet börjat komma igång igen ganska bra. Att ha en fotovänlig balkong fin utsikt och helt okej solnedgångar är inte helt okej och snart borde det finnas lite tid över till fototurer både på helgerna och kanske någon kväll i veckan.

Veckans bild kommer från ovan nämnda balkong, risken finns att det blir fler bilder därifrån.

Solnedgång över Åtvidaberg

Solnedgång över Åtvidaberg (1680×1050)

Solnedgång över Åtvidaberg (1600×1200)

Solnedgång över Åtvidaberg (1280×1024)

Lämna en kommentar