Bakgrund vecka 15

För ovanlighetens skull är veckans bild tagen på en måndag, förövrigt den enda dagen den här veckan då det har varit hyfsat bra väder bortsett från idag. Även den här bilden är tagen på min balkong, dock fick det bli det som växer i och på betongen. De som bott i lägenheten har nog inte använt den allt för flitigt, men gillar man mossa så är den en guldgruva för det verkar finnas ett par olika sorter att studera som etablerat sig där. Själv har jag i alla fall planer på att använda den lite oftare, på kvällen när solen är på väg ner är det trots allt skönt där ute, förutsatt att man inte tänker på att det är åtminstone 10 meter fritt fall rakt under den.

Mossa på balkongen

Mossa på balkongen (1680×1050)

Mossa på balkongen (1600×1200)

Mossa på balkongen (1280×1024)

En kommentar till “Bakgrund vecka 15”

  1. Zpirit skriver:

    Riktigt fina bilder. Det har blivit en fin liten tradition att titta in här varje söndagkväll och byta bakgrund. Keep it up!

Lämna en kommentar