Bakgrund vecka 16

Då var det dags för en ny bild igen eftersom ännu en vecka har passerat med ganska god fart. I lördags var det dags för en fotorunda igen, denna gång blev det i Norrköping vilket gör att veckans bild kommer därifrån. Fler bilder från fotorundan i Norrköping finns som vanligt i galleriet.

Av någon anledning, lustig eller ej, så är absolut största delen av alla bilder här tagna med antingen 18 eller 200 millimeters brännvidd. Så om jag nån gång ska börja städa i kameraväskan för att göra den lite lättare skulle jag kanske klara mig på ett fast objektiv kring 18-24 millimeter och ett fast 200. Nånting säger mig dock att det är lite väl extrema steg mellan dem och att jag antagligen skulle känna mig smått begränsad trots allt. Nån gång kanske det blir ändring på det, ett par nya objektiv finns ju alltid på önskelistan.

Till veckans bild då. Ett par (relativt) gamla järnvägsvagnar fångade vårt intresse under fotorunda och det visade sig att det fanns en hel del på dem som kunde resultera i bra bilder.

Rosten tar över

Rosten tar över (1680×1050)

Rosten tar över (1600×1200)

Rosten tar över (1280×1024)

Lämna en kommentar